Blog

Test šikovnosti

19.07.2012 14:53

Dokážete takto smotat jazyk jako Vanda? Naše Adélka umí z jazyku vytvořit úplnou skládačku :-)

Vanda a Xanto z Agátové cesty

19.07.2012 13:32

Nádherné fotky mi poslala paní Ilona ze Švýcarska. Vkládám na blog tuto a ostatní najdete ve fotogalerii.

Vanda - vrh "V"

Xanto - vrh "X"

Hledej buldoka .....

18.07.2012 12:21

Statečný hrdina ....

18.07.2012 12:11

Dnes došlo na stříhání drápků. Hodné spící miminko .....jakmile ucítilo, že se zajímám o jeho pacinku, tak začalo tak ječet.....co ječet, řvalo jako bych mu chtěla ustřihnout nohu někde nad kolenem. Přesně takto si představuji, že řval Smolíček Pacholíček když neposlechl jelena :-)

Stříhání drápků se muselo na chvilku odložit a za půl hodinky zopakovat. Potom už vše dopadlo dobře a Béďa má všechny končetiny, jen má trošku zastřihnuté nehtíky ?-)

Naprostý pohodář...

17.07.2012 20:28

Dneska už Béďa baštil namočené granulky. Než jsem granulky odnesla a umyla si ruce, v pohodě se natáhnul a ihned si schrupnul. Nestačila jsem mu ani utřít bradu. Je to prostě pohodář a flegmatik :-)

A konečně taky zase Béďa

16.07.2012 21:55

Doufám že z něho vyroste taky takový krasavec, jako dostávám fotečky odchovů. Mám z pozdravů a fotek radost a myslím,že od nás odchází do nových domovů řada nádherných AB.

Béďa Méďa dal dnes poprvé hlasitě znát, že už jako má hlad a tím požádal o příkrm. Dostal bobíka který mu dost chutnal a už tedy bude příkrm dostávat pravidelně. Je to spokojené a šikovné miminko, už se mu taky podařilo 3x vylezl z pelíšku a tak dnes dostal ohrádku. Na lezení po dlažbě je ještě moc malinký a taky se ochladilo, tak ohrádka pro něho bude rozhodně bezpečnější. Je v naprosté čistotě, protože náhradní maminka ho každý den několikrát důkladně  vypucuje od hlavy až po ocásek.

A přišel pozdrav i od Xanta - vrh X

16.07.2012 21:51

A zase Guliver....

16.07.2012 21:47

Prý to byl omrknout na výstavě v MB a nanečisto si to vyzkoušel chodit v kruhu.  

Čertíci

15.07.2012 23:07

Tak dnes jsem odevzdala malé jorkšíráčky. Dohodu jsem splnila, čtrnáct dní jsem jim poskytla nadstandartní péči a vzhledem k tomu, že s Méďou Béďou nemám žádnou práci, protože náhradní maminka Sabinka se o něho vzorně stará, tak já jsem se vzorně postarala o její mláďata. Naučila jsem je papat, protože tyto "myšky" vážně jen papají, baští toho příšerně málo a pouze granulky. Ostříhala jsem jim drábky, oholila a zastřihla ouška a vyholila zadečky. Dokonce jsem je i odčervila. Jsou strašně legrační, taky o nich vůbec člověk pomalu ani neví a je to prostě úplně něco jiného než buldoci, kterých je všude plno a věčně mají hlad a člověk nestačí utírat louže. Tyto blechy jsem neustále hledala a nikdy jsem se nemohla dopočítat.

Dnes jsem přijela z nákupu a vkládám fotku, jak se to hned zajímalo, co že jsem jim z nákupu přivezla. Člověk by měl pomalu tendenci na ně vzít Biolit :-)

jako na mouchy :-)

Jsou to , ale taky zlatíčka a já mám ráda téměř všechna zvířátka.

Béďa Méďa

14.07.2012 14:23

Malému říkám Béďa Méďa, ale ofiko se bude jmenovat Brayen. Béďa je spokojené miminko, nekňourá a u náhradní maminky se cítí naprosto spokojený a vůbec nechce přikrmovat. Mlíčko mu zatím od jorkšíračky naprosto stačí. Je to ještě pořád jen takové morčátko a zatím s ním není žádná legrace.

Taky jsem musela trochu "ohlodat" Megynu s Barborou" a udělat jim letní sestřih. Jen jsem je ojela mašinkou a moc jsem si na nich záležet nedala, protože nějak pořád nestíhám a výhledově to asi už lepší nebude.

Dnes jsem se rozhodla nasadit téměř všem psům dietu, protože tak jak je mám tlusté jsem je ještě snad neměla. V normálu je jen Naďa, která se vykrmit moc nedá a mladý pes Kukýn. Jinak to jsou všechno pěkný stodoly a to moc ráda nemám. Hubený buldoci nejsou vůbec hezký, ale tlustý a vypasený není taky ideální, to potom fenky nezabřezávají a ani na jejich srdíčko a klouby to zrovna moc ideální není. Tak musím snížit krmné dávky. Nevím co jsem blbla, že jsem je vykrmila jako prasátka. Na přetlousnutí buldoka si dejte pozor, protože je to hodně těžké je potom zhubnout a je to na hodně dlouhou dobu.

<< 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>