Zdravíme od nás....

12.02.2017 23:27

A co je u nás nového??? 

Tak zcela jistě se vše točilo kolem zimy, mrazů, sněhu atp. ...protože to vše mi hodně ztrpčilo život. Nechci žalovat, ale mám v kolektivu buldoků jedno neuvěřitelné čuně, kterému když se dá do pelíšku čistá voňavá a teploučká deka, tak má okamžitě nutkání ji počurat, zaprasit...5x vytáhnout ven do sněhu a zase zpět, aby uvnitř natahaný sníh roztál a deka byla nacuclá jak houba a vůbec neplnila svoji funci. Tak to je přesně to, co mě dokáže neuvěřitelně  vytočit. Dělá to samozřejmě každý mladý jedinec, Šárka není vyjímkou a ta tuto zábavu má rozšířenou ještě na to, že se z deky snaží vyrobit neurčitý počet malinkatých deček...které výborně umí ucpat odpad i kanalizační potrubí....s tím se ale počítá. Je mladá, hravá, ...ale že to dělá dospělák,..tak to mě štve a nadávám mu denně do dobytků.Uvnitř jim topím, krmení ohřívám ...nejraději bych jim dělala i odpolední punč a vařila zázvorový čaj a ON...prase...si bude čůrat na deku!!!!  

Jinak sníh moje buldoky nijak nenadchl...což jsem očekávala. Jsou prostě jako já....mají raději teplo. Musela jsem čistit kotce lopatou, protože hadicí a vodou to opravdu v mrazech nešlo...to bych jim musela koupit brusličky a naučit je bruslit. Pochvalovala jsem si, že jsem přestala kouřit a vydržela to tím pádem dechem...protože házet sníh hrablem a uhelkou není zrovna moje oblíbená činnost a nejsem na ni ani trénovaná. Zadýchávala jsem se víc jak buldoci, tak jsem tu kouzelnu cigaretu, co mě doprovázela životem víc jak 35 let zahodila.

Hárala Emilka a Dorota a obě holky jsem tedy nakryla. Mrzlo až praštělo a divila jsem se, že se jim vůbec chtělo hárat. Popravdě bych byla raději, kdyby hárala Ewelína, ale ta si pravděpodobně hraje na samce, protože už rok nehárala...a to mi rozhodně neuteklo....tak prostě dělá, že je kluk a žere jako dva kluci. 

V sobotu 11.2. k nám zavolala televize Nova...na pár otázek jsem tedy odpověděla a za půl hodiny telefon opět, zda mohou přijet s kamerou. Šárka v té době okupovala i s vnoučaty celý dům...prostřední vnouček slavil sedmé narozeniny a ona sloužila jako velká zábavná společnice a to dělá Šárka velice ráda a dobrovolně. Šárka měla myslím zrovna funkci lvice Elsy a moje ložnice byla Afrika...popravdě to zrovna nadšená moc nejsem. Z návštěvy televize ještě méně, protože se musím jít učesat. Přivedla jsem tedy ještě Dorotku....ta se na safary podílet nechtěla, tak dcera raději děti odvedla ven na procházku ....moc je mrzelo, že přijede televize a oni si Šárku nemohou vzít ven jako ledního medvěda. Večer jsme vyjímečně koukali na zprávy...a ono to tam nebylo :-) Bylo to až v neděli...ale vnoučata opravdu se zájmem na zprávy koukali a moc je mrzelo, že v televizi nebyli taky.