Vrh "Z"

22.04.2012 12:02

V sobotu jsem se rozloučila s poslední holčičkou z vrhu „Z“, pro kterou si přijel pan Jonáš se svojí paní. Naštěstí nebyl doma můj vnuk Lukášek, protože to byla jeho oblíbená  holčička a každý den mě „psychicky týral“ abych mu ji prodala, protože ji opravdu nutně potřebuje k životu, stejně tak jako v minulém vrhu potřeboval pejska Xanta a jsem zvědavá, které štěňátko to bude z vrhu "A 2".

Jsem moc šťastná, že všechna štěňátka se dostala do opravdu naprosto úžasných a milujících rodin. Všichni nový majitelé jsou báječní lidé, se všemi jsem byla po celou dobu od narození štěňátek v kontaktu osobním nebo telefonickém a i po internetu a tentokrát věřím, že v kontaktu budeme i nadále. Odchov štěňátek a jejich odchod do nových rodin si  představuji přesně tak, jak proběhl. Zdravá štěňátka i maminka,  odchov štěňátek bez zdravotních problému a konečně milující rodiny, které se už nemohou dočkat, až si to své mrně konečně přivezou domů. To je přání každého chovatele a to ne jen AB. Ukončení abecedy vrhů  jsem tak  absolvovala s naprostou spokojeností . Všem mrňatům a jejich rodinám přeji nádherný a spokojený život plný krásných zážitků.

Zdeno, Zeusi,Zorro, Zorko a Zuzanko, chovejte se slušně, mějte se krásně a nedělejte mi ostudu. Doufám, že svůj domov z Agátové cesty budete řádně reprezentovat a já na Vás budu pyšná. Všem majitelům děkuji za krásné dopisy, zprávy a zprávičky

V sekci video jsou přidány dvě videa Roxany se štěňátky.