Vrh "A 2" a vrh "Z"

01.04.2012 18:45

Aktuální foto štěňátek z vrhu "A -2", naleznete v sekci " štěňata ". Daří se všem výborně, maminka Růžena je sice výborná máma, nic méně to bohužel není ani Veselá kráva ani kravička Milka...prostě to není rekordní dojnice, aby v pohodě a do sytosti uspokojila osm hladových buldoků, co věčně řvou hlady. Pomalu musím přikrmovat.

Vrh "Z" je povedená pětice, jsou to pohodová štěňátka a baští výborně a na můj vkus až skoro dost. Milují maso, ale nevadí jim ani granulky. Papáníčko musím dávat s rozumem, protože to jsou malinký vepříci. Jsou hodný, nervou se ani nezlobí a dokonce se doma slyšíme, což u některého vrhu někdy nebývá, protože štěňátka mají tak hlasité projevy, že není slyšet ani vlastního slova.

Ze všech štěňátek mám velikou radost, je to štěstí a velká nádhera ta malá stvoření pozorovat. Chov buldoků je opravdu velice náročný a vyčerpávající, štěňátka musí být vždy na prvním místě. Každá minuta, každá hodina, každý den se musí točit pouze kolem těch mrňousů bez ohledu na to, jak Vám je. Pokud přijde nemoc, je to opravdu vražedná kombinace mít právě štěňátka buldoků. Vím o čem mluvím, poslední dny jsem si to totiž prožila.Jsou věci, které počkají, štěňátka nikoliv. Kdybych měla lézt po čtyřech, moje štěňátka jsou u mě vždy na prvním místě a to i na úkor mého vlastního zdraví. Když se mi, ale udělá lépe a já se na ty svoje štěněcí děti dívám, tak vím, že mi to opravdu stojí za to.  

A tady fotečky vrhu "Z"