Po nekonečné pauze opět konečně miminka v ložnici.

17.08.2016 16:10

Ewelína a Emilka se na mě pěkně vybodly a nezabřezly...holky asi vědí co dělají a tak jsem to přijala s pokorou k přírodě :-) 

Dorotka zachránila mé touhy po mateřství a včera...tj.16.8. přivedla na svět 7 krásných dětí...jedno hezčí než druhé. Pět kluků a dvě holčičky...všechny veliké, krásně zbarvené, čiperné a prozatím hodňoučké a mě se opět tetelí srdíčko láskou a pýchou. Dorotka má druhý vrh a při prvním vrhu byla báječná máma...a nezklamala ani tentokrát. Už si je všechny koupe a čistí, v bedně vládne klid a pohoda. Porodila v noci a k snídani spořádala kilo hovězí svaloviny, k obědu kus uvařené slepice a předpokládám tedy, že mimina budou mít dostatek mléka i péče. Dorotka je nejlepší buldočí máma jakou znám a jakou jsem kdy já měla. A proto pokud vše dobře dopadne, jedna holčička by musela zůstat doma....jinak to prostě nejde :-) :-)

Foto viz. níže ...jeden za všechny, všichni za jednoho....tak bych to rozhodně nazvala. Nikdo je totiž k focení takto nearanžovala. Prostě jsem je rozmasírovala, naskládala do boxu a najednou koukám...ejhle..všichni svorně drží pospolu....tak to mě čekají pěkné věci až to vyroste :-) !!!!!!!