Návštěva u veterináře

13.06.2012 22:33

Moje nervová soustava to dnes nevydržela a proto jsem objednala Adélku na kontrolu k veterináři. Adélka prostě opět nebaští a ani velice bohatá tabule ji nenaláká si vybrat nějakou lahůdku. Věřte, že bych ji snesla modré z nebe, jen kdyby si něčeho zobla. Ne a ne a ne ! Nezobne nic ! Pár dnů s chutí baštila

granule, ale opět začala stávkovat. Je veselá, je v pohodě, ale myslím žije jen ze vzduchu. Poslední 3 dny nespolkla vůbec nic. To není nic pro mě, já chci aby všem chutnalo, byli šťastný, spokojený a vše bylo zalité slunce a Adéla mi kazí pohodu a přidělává starosti. Vždycky něco vymyslím a řeknu ha...., tohle by ji mohlo chutnat...to určitě sežere. A ono houby. Nesežere ! Dokonce se naučila, že svůj jazyk umí stočit jak růžičku z krepového papíru.

Granule různých značek, maso všeho druhu, syrové i vařené, sladké, dokonce i slané, všechny mléčné výrobky včetně sýrů, vejce,ryby i sardinky a ze zoufalství dokonce i uzeniny. Nic ji nenadchne. Už jsem se i snížila k tomu, že jsem udělala to, co zavrhují a násilím jsem ji to nacpala do tlamy. Viděla jsem v jejích očích, že by to nejraději na mě vyplivla :-) Je inteligentní a tak odejde asi metr a tam to s chutí vyflusne:-)  Potvora!!!

Potom na mě vyplázne jazýčkovou růžičku :-)

U pana veterináře jsem asi působila dost komicky. Přišla jsem s fenou, na které nebyla patrná žádná nemoc, dokonce byla taková hranatá jako krabice nebo stodola, byla v pohodě, veselá  a já si smutně stěžovala, že fenka nežere a že nežere vůbec NIC !!  Rozpačité pohledy personálu nebylo možné přehlédnout. Sice jsem se je snažila přesvědčit, že opravdu nežere a že to nikdy nedělala a je to opravdu divné,  ale fena byla prohlédnuta a nic nebylo zjištěno. Pouze to, že je Adélka březí a že miminka jsou v bříšku živá a jsou v pohodě. Kolik jich je nevím, to jsem ani vědět nechtěla.

Adélka se po příjezdu z veteriny ubytovala v mé ložnici. Klidně si ji vezmu i do postele a v noci ji budu přikrývat....jen si přeji, aby konečně začala něco baštit a já se o ni nemusel bát.