Miminka jsou na světě.

30.06.2012 15:18

Tak sláva, web mě ještě pustil a tak mohu podat aktuální zprávičku. Bohužel není nějak jásavá, ale ani ne katastrofální. Včera pozdě večer jsme odjeli na císaře a Adélka měla v bříšku 4 štěňátka a k mé velké lítosti to byli všichni kluci. Moc mně to mrzí, velice jsem stála o to si nechat po Adélce jednu fenečku, ale nedá se nic dělat, štěňátka se prostě nedají vyrábět na zakázku.

Jeden pejsek měl bohužel malinký rozštěp patra, což není vada kterou bych zrovna měla v chovu často, naopak rozštěp patra u štěňátek mám naštěstí opravdu zcela mimořádně a nechtělo se mi tomu ani věřit. Ať jsem koukala jak jsem koukala, rozštěp  na zadním patře malinký byl a takové štěňátko nemá cenu zachraňovat a proto jsem ho nechala uspat. Chlapeček byl pěkný a velký a o to více je ho škoda.

Tři kluci které jsem přivezla domů nemají z daleka vyhráno, protože Adélka zatím nemá vůbec žádné mléko, vemeno tahá po zemi jako hadr,... takové vemínko je naprosto k ničemu a ke všemu má cecíky tak velké, jako mají štěňáta hlavičku  a tím pádem  se jim cecík nevejde do talmičky.

Tak mě čekají pěkné chvíle a pěkné problémy, které jsem ke všemu docela čekala.

Adélka je naštěstí v naprostém pořádku, válí se v ložnici kde mám klimatizaci a nastavenou teplotu na nádherných 20 stupňů, protože kdybych ji tam v tomhle vedru dala štěňátka a nad ně teplomet, tak to by ji dnes asi dobře vůbec nedělalo. Takto je spokojená a že u sebe nemá mimina ji vůbec nevadí.