Konečně nový měsíc....

01.05.2016 20:06

Tak jsem ráda, že je už začátek nového měsíce a mohu sem zase něco napsat. Pokoušela jsem se o to někdy v druhé polovině dubna a už to na mě zase řvalo, že mám překročený limit dat :-)

Štěňátka žádné nemáme a nejhorší je, že ani nevím zda očekáváme. Nakrytá je Ewelína a dnes už bych měla s jistotou poznat, zda březí je či nikoliv. Jenže si jistá opravdu nejsem. Nabrala...to tedy jo a je taková trochu jako almara, ale nemá to v břiše a to mi je divný. Mléčnou žlázu taky spustila, tak by se dalo logicky usoudit, že březí je. Jenže raději zajedu na nějaký rtg nebo sono, abych měla jistotu. Trápí mě, že Ewvelína přestala žrát. A to mi tedy vadí hodně. Je to žravá fena a tohle u ní tedy neznám. Už asi 14 dní nechává misku bez povšimnutí a tak ji musím dávat alespoň syrové  maso, které tedy se zvláštní chutí taky nesežere, ale nakonec se do něho pustí. To je opravdu u Ewelíny hodně nezvyklé a tak si říkám, že asi březí je. Na to, že by to měla mít už tak cca za 14 dní....tak břicho opravdu žádné nemá, tak uvidím, co mi přichystá za překvapení.

Jinak celkem nic nového u nás není. Začalo konečně tak trochu jaro a když náhodou svítí sluníčko, tak se buldoci vyvalují na sluníčku a taky mě tedy celodenně hlídá 6 párů buldočích očí. Sledují mě jak poletuji v kuchyní a číhají ,kdy jim co hodím nebo donesu a kdy je pujdu trochu " prohnat " po zahradě.