Kdo a co Vás u nás přivítá

24.05.2012 13:46

Bohužel už mě upozorňuje červená tabulka, že limit dat budu mít vyčerpaný. Tak budu muset psát až zase 1.6., ale doufám že budu mít samé skvělé novinky.

A teď, koho tedy u nás při návštěvě potkáte. Tak tedy ...ještě ani nezazvoníte a Váš příchod bude hlásit fenka Denny Taxnet. Je to fenka Německého ovčáka a není má, ale mého syna Dušana. Denny má výcvik na cvičáku, ale dobře poslouchá jen Dušana. Vím určitě, že nám z rodiny by neublížila ani náhodou, ale u cizích si tím jistá opravdu nejsem. Nakonec, je to hlídací pes a tak svůj úkol plní výborně.

Dále Vás určitě přivítá Megyna a Barbora, což jsou důchodkyně SHIH-TZU. To jsou mé fenky, jsou už hodně staré a mám je moc ráda. Každého vítájí máváním ocásku a nikomu neublíží. Je to máma s dcerou a nikdy v životě mezi sebou neměly žádnou zášť ani u krmení. Jejich vzájemná láska je neuvěřitelná a obávám se, že až jednou jedna z nich odejde do psího nebíčka, druhá žalem půjde brzy za ní. Určitě se jednou tady o nich rozepíšu, neboť si to obě zaslouží. Svého času to byly chovné fenky a Megyna měla svůj první vrh 8 štěňátek, což byla neuvěřitelná věc. Barbora a Megyna mě milují, jak jen pes milovat dokáže. Každé ráno na mě čekají před ložnicí a to je potom radosti, když konečně otevřu dveře. Jsem většinou doma a když náhodou odjedu i jen třeba na hodinu, tak při návratu následuje vítání, jako bych se vrátila po měsíci z lázní.

Dále u nás uvidíte Roxanu ( Růženu), From Adele ( Adélku), Naďu, Sáru, Chunky Chuck ( Kukyna ), Caro (Maxe).

Taky někdy i několik jorkšíráků, které jsou zase dcery, ale občas je má sebou na chatě nebo v bytě.