Dvě volné holčičky...

03.03.2016 17:27

Ráda bych vám představila dvě dosud volné fenky. Je s podivem, že nejhezčí štěně z vrhu...kerému říkám " Panda" je stále volná. Poznáte ji podle kresby na hlavičce....skutečně podobné pandě. Dokonce jsem  uvažovala, že až ji budu fotit do inzerátu, tak ji z legrace vyfotím na stromě :-) Jenže u nás v Písnici jsou teď stromy bez listí a to  mi nepřišlo tak efektní :-)

Štěňátka jsou od písmene "J" ...již druhé abecedy. Já na písmenka tak trochu kašlu a štěňátkům říkám jmény, podle kterých si je lépe pamatuji. Přiznám se, že někdy to jsou  jména poněkud i hanlivá, ale já to tak nemyslím..... Vtírka, Nenažranec, Ukňouranec,atp. Trochu mi to připomíná knížku z dětství .."Neználek " . Tam to byl samý Šloubek, Vroubek, Trumpetka atd...atd..Jména postupně i přejmenuji. Například Panda byla od narození "Mafiánka". Měla černé brýle kolem očí a nedala se přehlédnout......později začala připomínat Pandu a už jí to zůstalo. Od narození to je naprostá pohodářka...povaha pro buldoka typická. Zajímá ji jen "žraní a spaní"!!!! Je s podivem, že spí většinou na stejném místě a převážně v poloze na zádech....dokonce i v polosedě na zádech...podle toho, na kterého plyšáka si právě ustele. Ten kdo si ji koupí neprohloupí, neboť se mi zdá, že je to naprosto bezproblémová a klidná holčička. Je jen škoda, že je málo fotogenická, protože ve skutečnosti je nádherná, ale možná to bude tím, že jsem mizerný fotograf :-)

Druhá holčička byla v mých poznámkách pro každodenní vážení  zapsaná jako Černoočka. Na levém oku měla velký  flek a kolem pravého oka měla tmavý flíček...který hodně zvýrazňuje její pravé očko. V pohodě se mi ji podařilo vždy najít...a "hodit" na váhu na první pokus. Mnohdy tomu tak nebývá...dávám např. na váhu holčičku a pak zjistím, že to je třeba chlapeček :-) Cernoočka byla nejdrobnější štěňátko a trvalo ji poněkud déle, než dostala tu správnou chuť ke žrádlu...pro buldoka tak typickou. Dnes už baští s velkou chutí a možná všechny sourozence váhově časem předběhne...jak už to tak někdy bývá. Je nejmenší a proto je tak trochu šikanovaná, což nemohu dopustit a tak ji malinko preferuji....no, popravdě rozmazuji. Je to velký mazel...protože je to rozmazlovanej rozmazel. Je něžná, klidná a kdybych ji měla dát jméno dnes, určitě bych ji říkala Kytička.