Ahoj všichni...

07.12.2015 00:16

Zdravíme všechny příznivce AB a podáváme informaci, že nás právě čeká týden učení. A co se budeme učit ???? No...přeci baštit jako velký holky a kluci!!!

V pátek to začalo...nejprve štěněcí mlíčko pěkně z mističky. To mlaďochy nikterak  nezaujalo a měla jsem pocit, že si to pletou s koupáním. Občas si myslím, že si všichni kolem mě myslí, že nemám co na práci a tak se prostě postarají, abych nějakého koníčka  měla. Štěňátka se čile přidávají, abych měla co nejvíce prádla, abych je po každém krmení musela jedno po druhém vytřít do sucha ....a to po naprosto marné snaze, protože mléko bylo všude možně...jen tam kde jsem chtěla aby bylo, tak tam pochopitelně ne. V sobotu jsem tedy přišla na návštěvu do pelechu s piškoty...pěkně namočené v teplém mlíčku. Má snaha byla sice malinko oceněna, ale nebylo to ještě to, co bych si představovala. V neděli jsem tedy vyrukovala s mým největším trumfem, který nikdy nezklamal a tak se stalo i tentokrát. Namlela jsem kvalitní zadní  hovězí ....to je přesně chvíle, kdy mužský v tomto domě nenávidějí štěňata a závidí jim masíčko, ze kterého si představují  španělské ptáčky a místo toho dostanou k obědu meruňkové knedlíky :-)

Maso prostě nikdy nezklame a Emilčata se do bašty pustila s chutí a snažila se předvádět, že jako už umí baštit dávno úplně v pohodě. Nacpala se tak, že Emilka si mohla na celé odpoledne trochu odpočinout a lítala tedy po zahradě. Myslím máme vyhráno...jen dopilujeme pár maličkostí jako je...nelezeme do misky, pustíme vedle sebe sourozence, nehltáme, nehádáme se a při jídle nemluvíme. Jak pochopí, co po nich chci, tak to bude paráda a potom už pojedou s váhou tak, jak je vlastní pro buldoka...a nějaká nízká porodní váha nám už bude pěkně ukradená.

Emilčata i s maminkou  ještě zůstávají u mě v ložnici v podnájmu, i když ve třech týdnech ostatním vrhům  běžně domlouvám stěhování do kuchyně či jídelny, abych  se taky konečně i spravedlivě vyspala v klidu. Emilčatům dám týden navíc...určitě si to zaslouží.....

A já nechci nic zakřiknout...ale povím vám....MY JSME TO SNAD DALI .......jupiiiiiii