61. den

28.06.2012 15:57

Dnes se Adélka na porod zřejmě nechystá, protože docela baští. Jako kdyby na poslední chvíli chtěla dohnat co zameškala :-)

Ráno posnídala misku štěněcích granulek Royal Canin, v poledne s chutí poobědvala 2 pečená kuřecí stehna a teď ji slyším, jak zase baští kuřecí skelety. Dopoledne se mi ji podařilo natransportovat do vany a vykoupat ji. Z vany mi ji musela pomoci vyndat snacha, která se nestačila divit, jak se mi podařilo ji  do vany dostat. Jo, už to mám nějak nacvičené, ale vysokozdvižný vozík by tedy bodnul :-)

Snacha obdivovala, jak si Adélka koupání užívala a jak byla klidná, hodná, trpělivá a hlavně Báře hlava nebrala, že na koupání psů používám šampon Garnier Fructis. Používám ho i když není určený pro pejsky, ale je to můj oblíbený šampon a u pejsků se mi taky osvědčil.

Taky přijel odpoledne na návštěvu Guliver ( Zorro ) se svojí paničkou Haničkou. Je to nádherný pejsek, suprově vychovaný, prý umí plavat a jelikož se pohybuje ve společnosti loveckých pejsků, tak umí přinášet z vody i kachny :-) Vše odkouká od kamarádů a je moc chytrý.

Taky mám i jednu horší zprávu a to že web na mě už zase ukazoval červenou výstražnou tabulku, že budu mít brzy překročený limit dat. Může se tedy stát, že Adélka porodí, ale informaci budu muset zde na webu zveřejnit až v novém měsíci, což bude v neděli.