Varování !!!!

21.08.2012 15:30

Tyto extrémně vysoké teploty jsou velice nebezpečné pro všechny a pro Anglické buldoky především. Venčete své pejsky v ranních hodinách a v pozdních večerních hodinách. Například u nás včera večer ve 20 h teploměr na zahradě ukazoval stále 35 stupňů. V těchto dnech zajistěte pro buldoky chladnější místo, dostatek čerstvé vody a žádné lítaní, blbnutí ani aktivita.

Naši buldoci zatím vedra snášejí dobře, domeček mají tepelně zaizolovaný a proto v něm mají v zimě teplo a v létě příjemný chládek, protože je uvnitř i vykachlíkovaný. Buldoci nevylezou ven ani omylem a vylézají až tak ve 23 h, Chytrá zvířátka. Jenom nás týrají šíleně mouchy. Je sucho a touto dobou mouchy koušou a nejvíce mají rádi jemné ouška buldoků. Nestačím to v domečku vystříkávat biolitem a i uši musím ošetřovat. Už aby se nám ochladilo !!!!!! 

 

Modlím se, aby Naďa nezačala rodit a ještě vydržela aspoň do čtvrtka. Taky už mi to hlásí, že budu mít limit dat překročen, tak možná opět budu muset novinky na blog napsat až v novém měsíci.