Rozloučení s Brayenem

14.09.2012 20:37

Včera do nového domova odešel Brayen - Béďa. Nakonec si ho před týdnem zamluvl jeden mladý sympatický pár a když si vše pro Béďu nakoupili a připravili, tak si pro něho včera přijeli. Už to byl pěkný macek, byl moc hodný, slyšel a poslouchal na zavolání a i čistota mu velice dobře šla. Nožička se mu neustále zlepšovala a zlepšuje, tak jsem přesvědčena, že to nakonec bude krasavec se vším všudy. 

Další naše miminko Čapulka, tak o tom pomalu ani nevím. Je to spokojené mímo, které vlastně.... když si teď uvědomuji vůbec neslyšíme, že by vydávalo nějaké zvuky. Zcela mimořádně někdy zakňourá, když náhodou leží na zádech a nemůže se překulit.

Musím nafotit a vložit nějaké fotky, ale já nevím čím to je, ale já prostě nějak nestíhám a jsem neustále unavená. Kdybych pila tvrdý alkohol, tak si budu myslet, že mám otravu metylalkoholem, protože i rozostřené vidění by taky občas bylo :-)  Naštěstí tvrdý alkohol nepiji vůbec, tak to bude asi obyčejná únava materiálu a stáří klepe na dveře.

Ještě si musím silně postěžovat na Naďu, která mi na zahradě udělala nespočet škod. Rozkousala několik plastových kýblů, tři fotbalové míče vnuků, několik hraček, zahradní hadici v domečku a hlavně hodně drahou coulovou hadici venku. Myslela jsem,že vyskočím z kůže. Nevím co ji hrabe, ale tohle dělá vždy po každém vrhu a je asi nějak hormonálně rozhozená či co, protože to nechápu.

Zde vkládám poslední fotku Brayena