Nikdy nevěřte chlapům!!!

10.09.2012 15:18

Nějak pořád nestíhám a nestačím psát, což mě mrzí, ale mám toho teď nějak hodně a posledná dva vrhy to byla taky tragédie a tak asi funguje nějaká únava materiálu, zpomalené myšlení a nastvájící stáří. Fuj, to je, ale hnusné!

Vše kolem buldoků si dělám sama, jen při porodu mi asistuje manžel. Ne, že by z toho byl nadšený, ale prostě musí!! Štěňátka mi z operačního stolu nosí na druhý stůl, kde  si je oživuji, odsávám a masíruji.Když je všechny nanosí, masírovat musí taky a tak mu samozřejmě dávám ty živější, protože on to tak moc neumí a bojí se trochu razantněji přitlačit. Poslední vrh byl hodně špatný, to jsem už popisovala a jediné štěňátko které dobře dýchalo bylo strakaté a to měl manžel a řekl že je to fenka. Doma jsem zapsala váhu, napsla jsem si poznámky typu hnědá fena tečka na hlavě, strakatý pes atp. Celou dobu, jsem ale žila v domnění, že strakaty je fena kterou masíroval manžel. Soustředila jsem se nejvíc doma na jednu Claudii, kterou jsem si chtěla nechat, ale bohužel mi umřela. Při vážení jsem to měla jednoduché, strakaté bylo jedno a tak bylo v poslední kolonce. Po pár dnech jsem se nějak zaměřila na své zápisky a říkám si, bože, já tady mám chybu a mám tady napsáno že starkatý je pejsek a přitom je to fenka. Nedalo mi to a raději jsem si to šla zkontrolovat a ono ejhle, můj zápis byl správný, starkatý je opravdu pes. Tím že Naďa se o štěně starala, odpadlo masírování, tak pravda vyšla najevo pozdě. Přesto si myslím, že toto by se takové chovatelce jako jsem já stávat nemělo a tak si dávám napomenutí a důtku !

Protože se mi stal málem i jiný malér a poslední dobou už chlapům fakt věřit nebudu. Nějak jsem tady řešila problém vylepování uší buldokům, protože se na mě poslední dobou obracejí chovatelé o rady jak a čím atp. Běžně to děláme vteřinovým lepidlem. Manžel s kamarádem všemělem mi naprosto vážně řekli, že na to by bylo nejlepší epoxidové dvousložkové lepidlo. Houby tomu rozumím a začala jsem ho schánět. Když jsem ho sehnala, tak se mi vysmáli, že si dělali legraci a že bych buldokům uši spálila. No, vtipný mi to nepřišlo vůbec a důvěřivá už rozhodně nebudu :-(