Naďa

26.07.2012 13:52

Pokud někoho zajímá Naďa, tak na 90% zabřezla. Píšu raději na 90, protože u buldoků je možné všechno  a to od falešné březosti až po dělání si legrace z paničky :-) Ale myslím si že březí prostě je !

Naďa jako jediný buldok u nás není tlustá a je to buldok, který se prostě nedá vykrmit, ani kdybych ji kupovala zákusky v cukrárně a roštěnky u řezníka. Prostě si vezme tu svoji dávku a víc ani ň a taky jako jediný budlok u nás je hodně mlsná. Teď, ale žere normálně, možná trochu víc, ale to bude tím, že ji samozřejmě nadržuji a vybírám pro ni lepší kousky. Naďa drží spíše na syrové maso než na vařené a nemá ráda přílohy.

Z Brayena se udělalo nádherné štěňátko, bohužel jsem půjčila kartu z foťáku, tak Vám sem nemohu vložit fotku. Vložím v sobotu nebo v neděli. Baští už všechno, moc mu chutná taky syrové masíčko. Už to není žádné morčátko, už je to prostě buldok. Je pěkně krátký, hezky mu narostla hlavička a myslím že to bude veliký fešák a pohodář. Věčně spí na zádech a je opravdu moc hodný.