Béďa Méďa

14.07.2012 14:23

Malému říkám Béďa Méďa, ale ofiko se bude jmenovat Brayen. Béďa je spokojené miminko, nekňourá a u náhradní maminky se cítí naprosto spokojený a vůbec nechce přikrmovat. Mlíčko mu zatím od jorkšíračky naprosto stačí. Je to ještě pořád jen takové morčátko a zatím s ním není žádná legrace.

Taky jsem musela trochu "ohlodat" Megynu s Barborou" a udělat jim letní sestřih. Jen jsem je ojela mašinkou a moc jsem si na nich záležet nedala, protože nějak pořád nestíhám a výhledově to asi už lepší nebude.

Dnes jsem se rozhodla nasadit téměř všem psům dietu, protože tak jak je mám tlusté jsem je ještě snad neměla. V normálu je jen Naďa, která se vykrmit moc nedá a mladý pes Kukýn. Jinak to jsou všechno pěkný stodoly a to moc ráda nemám. Hubený buldoci nejsou vůbec hezký, ale tlustý a vypasený není taky ideální, to potom fenky nezabřezávají a ani na jejich srdíčko a klouby to zrovna moc ideální není. Tak musím snížit krmné dávky. Nevím co jsem blbla, že jsem je vykrmila jako prasátka. Na přetlousnutí buldoka si dejte pozor, protože je to hodně těžké je potom zhubnout a je to na hodně dlouhou dobu.