Amanda je poslední

20.05.2012 16:48

Ale zřejmě ji to nějak nedeptá a pěkně se vyvalovala na sluníčku. Plížila jsem se jako myška, že nafotím exkluzivní záběr jak legračně spí, ale uši i čich má výborný a hned se vzbudila.

Amon ( Hugo ) do nového domova dorazil v pořádku a už mi přišla zprávička.

Dobrý deň, paní Holmanová,
 
tak sme šťastne dorazili domov. Hugo bol veľmi statočný a celú cestu kľudný. Keď sme ho pustili do bytu, mysleli sme, že nám tu všetko skontroluje a obehá. V skutočnosti sa dostal len po gauč, na ktorom odvtedy spí  buldog  Ďakujeme Vám za neho a pozdravujeme vás. Určite sa čoskoro ozveme.
 
Príjemný zvyšok víkendu Vám praje Hugova nová rodina.

Taky všechny příznivce, kteří pravidelně navštěvují blog pozdravuji a nebojte, odchod posledního štěňátka neznamená konec informací na webu. Budu vkládat dál všechny novinky, příběhy a občas i horrory, protože každý den přináší nové věci a já si zde klidu vážně moc neužiju. Ono i dospěláci, to je taky moc povedená parta. Zrovna v týdnu jsem hledala umělohmotnou odměrku na 2 litry. Byla bych přísahala že jsem ji nechala na zahradě, když jsem šla dávat štěňatům vodu. Prostě nikde nebyla, hledání bylo marné a je jasné že byla provedená důkladná "domovní prohlídka" i u dospěláků. Dnes jsem odměrku našla, ale v jiné podobě a to na tisíc kousků. Kde těch tisíc kousků bylo téměř týden schovaných opravdu nechápu a všichni koukají, jako že to vidí poprvé v životě.