Novinky u nás......

04.02.2016 12:51

Nedávno jsem na netu četla : Babička si porodila vlastní vnouče...třiapadesátiletá Američanka z Texasa přivedla na svět vlastní vnouče atd...atd. Tak já sice nejsem Američanka a nebydlím v Texasu, ale nějak podobně si připadám :-)

Mám zde štěňátka, která se narodila 16.1.2016. ?Maminka Dixi z Agátové cesty a tatínek Case Liatris AT Leneyco....no prostě náš Max !!! Dixi je tedy sice můj odchov, ale bydlí někde úplně jinde..s úplně někým jiným a já jsem pro ní cizí "teta"...a je teď moje jen na pár týdnů. Nebudu Vám popisovat útrapy před porodem, protože ty už jsem naštěstí nějak zapoměla, ale určitě jsem měla v životě i šťastnější a klidnější dny.

Když se ta malá stvoření narodila, tak se Dixi patrně rozhodla držet dietu a nevzala si vůbec nic. Jsem zvykla, že svým fenám po porodu dělám takové malinko švédské stoly...některá si vybere co uzná za vhodné a některá začne zkraje a bez keců vyluxuje vše, co se nabízí. Dixi měla k dispozici raut, že bych se za něj nemusela stydět ani před ministrem zemědělství.....ale neochutnala nic !!! Vyzkoušela jsem krom lentilek snad úplně všechno, ale sežrala z ruky jen pár kousků...určitě jen pro zachování životně důležitých orgánů, protože žrala asi jako štěně čivavy....navíc se zřetelným odporem ....patrně věděla, čím mně nejvíc vytočí. Bylo to perných 14 dní, po kterých Dixi kupodivu  nezhubla a byla ve výborné kondici a já naopak nabrala a po psychické stránce si připadám jako naprostá troska. Naštěstí se vše znormalizovalo, Dixina se umoudřila... asi uznala, že za to, co jsme ji provedli nás už vytrestala dost a ujala se tedy konečně funkce matky tak, jak se od ní očekávalo a ne jen "jako...aby se neřeklo".!!!! 

Vrh "I"

Emilčata jsou už v nových domovech a včera tady zůstal poslední pejsek úplně sam...protože už mu odešel jeho poslední bráška.A začalo kvílení a naříkání...dokonce i nožičkou dupal a pacičkou mlátil...ale nic platné mu to nebylo, tak se nažral, lehl si na plyšáka a spal...a od té doby je zase hodňoučký a já mu slibuji, že si pro něho taky určitě někdo přijede,protože je to náramný krasavec.