Nic nového se neděje....

06.06.2012 17:57

Myslím, že je to dobře,.... horší by bylo kdyby se dělo něco negativního. Dokonce teď  vyšetřím i nějakou tu chvilku pro sebe a mohu se věnovat nějakým aktivitám, které mě moc baví, ale na které mám strašně málo času. Můj koníček je zdobení dortů a koho by mé dorty zajímaly, tak je najde na starších stránkách

www.volny.cz/holmn  a u kontaktů je odkaz na mé dorty. Nejsou tam všechny, snad časem přidám i ostatní.Baví mě i slané dorty. Podle mé rodiny mám divné koníčky a nikdy nevědí, co mi nadělit pod stromeček. A tak dostávám dárky o kterých vědí, že mi udělají radost, protože na nich je motiv AB. Už mám slušnou sbírku :-)

Dárky typu : poukázka ke kadeřníkovi,....tak ta už mi zde leží přes měsíc a moje dcera nemůže pochopit, že si na kadeřníka nedokážu udělat 2 h čas. :-(

Jooo, to bych musele opustit můj dům, kterému říkám, že je to má dobrovolná "Bastila" a mé psy a na takovou zbytečnost jako je kadeřník, tak to se mi zrovna nechce. Poukázka má platnost do srpna, tak vám v září napíšu, zda propadla :-)

Můj další koníček by byl vyřezávání z ovoce a zeleniny a vyrábění zeleninových ozdob. Jsem začátečník, viz.níže a tak bych svůj web ráda využila k tomu, zda by někdo věděl a poradil, kde se dají sehnat pomůcky k tomuto vyřezávání. Dlátka, skalpílky, škrabky atp. Aby rodina měla inspiraci na dárek :-)