Dnes i aktuální fotky.

16.12.2015 00:08

Tak Vás  pěkně zdravím z továrny na fekálie :-) A to není vůbec nic přehnaně nadsazeného....b o h u ž e l   !!!!!!!!  Je to strašný, strašný, strašný !!!!!! Za léta chovu buldoků jsem si nějakým nedopatřením neudělala statistiku vyprazdňování,...ale raději si ji ani nebudu dělat, protože mi to připadá, že jednou stranou to do sebe ta malinkatá stvoření ládujou a druhou stranou to z nich padá. Výsledek je ten, že prostě v čistém nejsou ani malou chviličku. Po večerech přemýšlím nad nějakým úžasným zlepšovákem, který bych si nechala patentovat a byla bych potom určitě strašně moc bohatá, ale bohužel jsem na nic nepřišla. Před lety jsem se byla podívat v jedné chovné stanici a tam byla štěňátka v bedně na pilinách.... tu chovatelku chápu, má to i něco do sebe, že se to bláto, co štěňata vyprodukují, obalí do pilin,...ale já mám štěňátka v bytě a konírnu z bytu si dělat nechci...už teď mi stačí, že vnoučata mi říkají, že ta štěňátka trochu páchnou a dokonce si zacpávají nos, když vídí, že nějaké štěně právě produkuje slušnou hromádku.

Můj život je tedy asi následující....v posteli před usnutím přemýšlím, jak postupně.... a ve které části domu budu štěňatům zvětšovat ohrádku, protože co 5 dní, jim je vše malé. Ráno vstanu a u miminek je to jako u prasátek...no, napíšu to popravdě...je to jako u prasat!!!!! Aniž bych si vypila ranní kávu, tak jim řádně umyju za pomocí dezinfekce, sava, domestosu a majzlíku či jiného nářadí jejich příbytek. Ohrádku jim vystelu čistým...kde co najdu...deky, prostěradla, povlečení...přiznám se, že i v době štěňat probírám šatník a házím jim tam i sukně které nenosím a beru s povděkem i trička po vnoučatech....to se alespoň nemusí prát a když se to má vyhazovat, tak proč to vyhazovat čisté, do popelnice to mohu hodit i o trochu těžší :-) Alespoň se uleví mé pračce...protože i tak je prádla pěkná fůra. Ty metráky dek se totiž musí řádně odmočit, vymáchat a pak teprve se mohou nastrkat do pračky. Pračka mi vydrží přesně 4 roky...na to statistiku tedy mám !!! :-) A to nemluvím o tom, když bych náhodou zapoměla na to, že odmáčím hadry....za pouhých 6 h se z toho dokáže udělat takový "parfém"...že by to mohlo používat snad i jako deratizační a odpudívý prostředek na něco...zatím ještě nevím na co, ale určitě na něco přijdu.

Když mají malinký zlostci  jejich příbytek pěkně čistý a vyvoněný, tak mé myšlenky se soustředí na to, aby jim to tak vydrželo co nejdéle.  Hypnotizuji každé štěně a v ruce držím toáletní papír. Jak začne některé vykonávat potřebu, tak se hbitě snažím zachránit čisté prostěrodlo, což se mi daří málo kdy.....protože v jedné sekundě vykonává potřebu minimálně čtyři až šest štěňat najednou.....to snad mají nacvičené !!!! Tak to pak tak různě šmudlám a odstraňuji a když už je asi 11 flek po mé snaze rozšumdlaný do velikosti 15x15 cm...tak zhnuseně svoji aktivitu omezuji a brumlám si jen tak pro sebe...vy jste děsný čuňata !!!! A já jsem dokonce přesvědčená, že jsem na smrádek odolná a vůbec mi nevadí...naopak v drogérii, když jdu kolem pracích prášků které silně voní, tak se rozkýchám a rozkašlu. Tak jsem usoudila, že smarádek je prostě zdravější.   :-)   :-)   :-)