A zase jedna velká stížnost :-)

10.06.2012 21:36

Opět musím žalovat ! Naprosto nekonfliktní a hodná Sára patrně zjistila, že by mi taky mohla alespoň jednou v životě pořádně hnout žlučí a že by to to bylo příjemné zpestření všedních dní a tak začala usilovně pracovat na likvidaci branky. Několikrát jsem ji napomenula, což vůbec nebrala vážně a záležet si na demolici dala opravdu náramně, což je vidět na fotce. Řekla bych, že dost připomínala dospělého berana, protože se vždy rozběhla a hlavou narážela do branky a myslím se dokonce domnívala, že má na hlavě rohy  nebo parohy :-) 

Co nezvládla hlavou, to dokončila zuby :-(  Odvedla opravdu výbornou práci :-(

Musela jsem povolat šikovného kamaráda Ferdu Mravence. Ještě že ho mám, protože jak je nějaký problém, hned mu telefonuji a volám SOS. Naštěstí se už dávno ničemu nediví a trpělivě opravuje vše, co moje zlatíčka rozsekají na hadry.

V poledne se pustil do práce a než se úplně setmělo, branka byla jako nová. Děkujeme Ferdo !!!!    :-)   :-)

Taky našeho šikovného kamaráda, který naštěstí umí snad úplně všechno, pořádně rozesmála naše Adélka, která měla opět před sebou svůj bufet. To znamená několik mističek, které obsahují mix vybraných pochutin, na které by zrovna naše drahá Adélka mohla dostat chuť. Adélka chuť neměla  vůbec na nic, u misek se jen tak válela a pozorovala, jak chutná její menu vrabcům. Na miskách sedělo asi 5 vrabčáků a to se jim to hodovalo a vesele švitořilo. Adéla je znuděně pozorovala a bylo ji to úplně  fuk a byla lhostejná i k tomu, že si jeden vrabec sedl na její záda a pěkně si začal otírat zobáček o její srst. Kamarád nechápal, já překvapená nebyla vůbec. Máme totiž zde i straky a ty jsou taky tak drzé, že psům kradou i kuřecí kosti a nosí si je na střechu a občas je na střeše kostí, jako by tam byla kuřecí jatka. Anglický buldok prostě neublíží ani ptáčkovi :-)